Брускетта з прошутто та яйцем

Вам знадобиться:

Приготування:

  1. Розігріваємо на сковорідці на середньому вогні масло, додаємо часник і обсмажуємо з обох сторін нарізаний на скибки багет.
  2. Обсмажуємо яйце. Прошутто нарізаємо тонкими слайсами.
  3. Викладаємо на грінки слайси прошутто та обсмажене яйце. Прикрашаємо сушеними в’яленими томатами.

Брускетта з домашнім сиром та маринованими цукіні

Вам знадобиться:

Приготування:

  1. Нарізаємо цукіні тонкими слайсами і маринуємо протягом 30 хвилин із додаванням оцту, кмину, перцю та фенхелю.
  2. Розігріваємо на сковорідці на середньому вогні масло, додаємо часник і обсмажуємо з обох сторін нарізані скибки багета.
  3. На грінки викладаємо домашній сир та мариновані цукіні.

Брускетта з гуакамоле та огірком

Вам знадобиться:

Приготування:

  1. Авокадо очищуємо від шкірки та кісточки, додаємо очищену червону цибулю, сік лимона, оливкову олію та спеції і блендеруємо все в комбайні. Нарізаємо огірки тонкими кільцями.
  2. Розігріваємо на сковорідці на середньому вогні масло, додаємо часник і обсмажити з обох сторін багетні скибки.
  3. На грінки викладаємо гуакамоле, зверху огірки. Для прикраси можна додати оливки та обсмажені слайси  печериць.

Брускетта з карамелізованими болгарськими перцями

Вам знадобиться:

Приготування:

  1. Розігріваємо на сковорідці на середньому вогні масло, додаємо часник і обсмажуємо з обох сторін багетні скибки.
  2. Тріо перців нарізаємо тонкими смужками і обсмажуємо на вершковому маслі з додаванням цукру для карамелізації. Коли перці стануть м’якими, додаємо бальзамічний оцет, сіль і перець.
  3. На грінки викладаємо карамелізовані перці  та дольки моцарели.

Брускетта  з арахісовою пастою та ягодами

Вам знадобиться:

Приготування:

  1. Багет нарізаємо скибками і злегка обсмажуємо на вершковому маслі.
  2. Намащуємо грінки арахісовою пастою, викладаємо зверху малину та посипаємо грецькими горіхами.

Брускетта з домашнім сиром та креветками

Вам знадобиться:

 Приготування:

  1. Розігріваємо на сковорідці на середньому вогні масло, додаємо часник і обсмажуємо з обох сторін багетні скибки.
  2. Креветки очищуємо та обсмажуємо на сковорідці. У домашній сир додаємо дрібно нарізаний базилік, сіль та перець.
  3. На готові грінки намащуємо сирну масу, викладаємо на неї обсмажені креветки та посипаємо кунжутом.

Брускетта з прошутто та малиною

Вам знадобиться:

Приготування:

  1. Розігріваємо на сковорідці на середньому вогні масло, додаємо часник і обсмажуємо з обох сторін багетні скибки.
  2. До руколи додаємо оливкову олію та сік лимона.
  3. При подачі на грінки викладаємо прошутто, руколу та малину.

Брускетта з гуакамоле та каперсами

Вам знадобиться:

Приготування:

  1. Авокадо очищуємо від шкірки та кісточки, додаємо очищену червону цибулю, сік лимона, оливкову олію та спеції і блендеруємо все в комбайні.
  2. Розігріваємо на сковорідці на середньому вогні масло, додаємо часник і обсмажуємо з обох сторін багетні скибки.
  3. На грінки викласти гуакамоле, а зверху каперси.

Брускетта з помідорами та  моцарелою

Вам знадобиться:

Приготування:

  1. Розігріваємо на сковорідці на середньому вогні масло, додаємо часник і обсмажуємо з обох сторін багетні скибки.
  2. У блендері перебиваємо разом базилік, сіль, олію в однорідну масу.
  3. На готові грінки викладаємо базиліковий соус, моцарелу та чері.

Більше рецептів: Viber Telegram

Програма подяки
Безкоштовна доставка у Львові