Інгредієнти:
- гомілка індички – 1 шт.
- стручкова квасоля – 100 г
- картопля – 5 шт.
- макарони – 100 г
- олія – 40 мл
- морква і цибуля – по 1 шт.
- помідори – 3 шт.
- сіль, перець, спеції, зелень – за смаком
Приготування:
- Відварюємо до готовності гомілку, виймаємо з бульйону, відокремлюємо м’ясо від кісток та нарізаємо його.
- У киплячий бульйон закладаємо картоплю. Через 10 хвилин кипіння додаємо квасолю, пасеровану цибулю з морквою та перетерті помідори.
- Приправляємо спеціями за смаком, додаємо макарони та м’ясо.
- Варимо суп ще 10-15 хвилин, подаємо із зеленню.