У м’ясний фарш додаємо яйце, солимо, перчимо та вимішуємо. Фарш добре відбиваємо, набираючи рукою або ложкою із миски і з великою силою кидаючи назад.
Формуємо із фаршу плоскі котлетки розміром булочок для бургера. Обсмажуємо м’ясні котлети на грилі або в сковороді з використанням олії.
Булочку пшеничну зернову розрізаємо вздовж на половинки і обсмажуємо на грилі або на сковороді.
Основу для булочки змащуємо кетчупом. Викладаємо на неї салатний лист айсбергу, котлету, шматочок сиру, кетчуп, нарізаний кільцями маринований огірок, гірчицю, порізану тонкими слайсами червону цибулю і помідори. На сам верх викладаємо злегка обсмажені на грилі або на сковорідці слайси бекону.
Змащуємо знову гірчицею та кетчупом, знову викладаємо салатні листя і накриваємо другою половинкою булочки.