Вам знадобиться:

Приготування:

  1. Відділяємо від печива «Орео» начинку, після чого подрібнюємо печиво за допомогою блендера.
  2. Додаємо до печива 20-35 г вершків і вимішуємо до консистенції, схожої на пластилін. Формуємо нижню частину чізкейка у формі для випікання, після чого відправляємо її в морозильну камеру.
  3. Желатин замочуємо в 60 г холодної води, щоб він набух.
  4. У сотейник наливаємо 50 г вершків і додаємо 150 г цукру. Ставимо на середній вогонь і чекаємо, поки не розчиниться весь цукор.
  5. Знімаємо сотейник із вогню, додаємо до нього желатин і вимішуємо все до однорідності.
  6. Збиваємо 250 г вершків.
  7. Окремо збиваємо начинку з печива «Орео» із сиром і сумішшю цукру та желатину до однорідності.
  8. Грубо подрібнюємо 14 штук печива «Орео», додаємо їх у до основної суміші. Акуратно додаємо збиті вершки, використовуючи силіконову лопатку.
  9. Заповнюємо форму для торта начинкою і відправляємо чізкейк у холодильник на 4-5 годин.
  10. Зверху прикрашаємо половинками печива «Орео»

Кількість інгредієнтів розрахована на форму для випікання діаметром 16 см.

Більше рецептів: Viber Telegram

Програма подяки
Безкоштовна доставка у Львові