Вам знадобиться:
- Печиво «Орео» – 26 шт.
- Вершки 33% – 330 г
- Сир – 440 г
- Желатин – 10 г
- Цукор – 150 г
Приготування:
- Відділяємо від печива «Орео» начинку, після чого подрібнюємо печиво за допомогою блендера.
- Додаємо до печива 20-35 г вершків і вимішуємо до консистенції, схожої на пластилін. Формуємо нижню частину чізкейка у формі для випікання, після чого відправляємо її в морозильну камеру.
- Желатин замочуємо в 60 г холодної води, щоб він набух.
- У сотейник наливаємо 50 г вершків і додаємо 150 г цукру. Ставимо на середній вогонь і чекаємо, поки не розчиниться весь цукор.
- Знімаємо сотейник із вогню, додаємо до нього желатин і вимішуємо все до однорідності.
- Збиваємо 250 г вершків.
- Окремо збиваємо начинку з печива «Орео» із сиром і сумішшю цукру та желатину до однорідності.
- Грубо подрібнюємо 14 штук печива «Орео», додаємо їх у до основної суміші. Акуратно додаємо збиті вершки, використовуючи силіконову лопатку.
- Заповнюємо форму для торта начинкою і відправляємо чізкейк у холодильник на 4-5 годин.
- Зверху прикрашаємо половинками печива «Орео»
Кількість інгредієнтів розрахована на форму для випікання діаметром 16 см.