1️. Відварюємо яйця, чистимо їх і розрізаємо впоперек.
2️. Жовтки дістаємо і перекладаємо в миску, додаємо натертий часник, йогурт, сік лимона, сіль і добре вимішуємо.
3️. Кондитерський мішок начиняємо підготовленою начинкою із жовтками і фаршируємо білки. Зверху посипаємо копченою паприкою.
1️. Відварюємо яйця, чистимо їх і розрізаємо впоперек.
2️. Авокадо чистимо і кладемо в чашу блендера, додаємо олію, сік лайма, жовтки та спеції і все блендеруємо.
3️. Начиняємо кондитерський мішок підготовленою начинкою із жовтками і фаршируємо білки. Зверху посипаємо пластівцями чилі.
1️. Відварюємо яйця, чистимо їх і розрізаємо впоперек.
2️. Жовтки дістаємо і перекладаємо в миску, додаємо консервований тунець, майонез та спеції, після чого все добре вимішуємо.
3️. Кондитерський мішок начиняємо підготовленою начинкою із жовтками нафаршируємо нею білки . Зверху посипаємо нарізаною цибулею-шалот.