З копченою паприкою, соком лимона та грецьким йогуртом

Вам знадобиться:

Приготування:

1️. Відварюємо яйця, чистимо їх і розрізаємо впоперек.
2️. Жовтки дістаємо і перекладаємо в миску, додаємо натертий часник,  йогурт, сік лимона, сіль і добре вимішуємо.
3️. Кондитерський мішок начиняємо підготовленою начинкою із жовтками і фаршируємо білки. Зверху посипаємо копченою паприкою.

З авокадо та лаймом

Вам знадобиться:

Приготування:

1️. Відварюємо яйця, чистимо їх і розрізаємо впоперек.
2️. Авокадо чистимо  і кладемо в чашу блендера, додаємо олію, сік лайма, жовтки  та спеції і все блендеруємо.
3️. Начиняємо кондитерський мішок  підготовленою начинкою із жовтками і фаршируємо білки. Зверху посипаємо пластівцями чилі.

З тунцем та цибулею-шалот

Вам знадобиться:

Приготування:

1️. Відварюємо яйця, чистимо їх і розрізаємо впоперек.
2️. Жовтки дістаємо і перекладаємо в миску, додаємо консервований тунець, майонез та спеції, після чого все добре вимішуємо.
3️. Кондитерський мішок начиняємо підготовленою начинкою із жовтками нафаршируємо нею білки . Зверху посипаємо нарізаною цибулею-шалот.

Більше рецептів: Viber Telegram

Програма подяки
Безкоштовна доставка у Львові