Вам знадобиться:

Приготування:

1️. Складаємо картоплю в каструлю з холодною водою, солимо й відварюємо на середньому вогні  Зливаємо воду й даємо охолонути.

2️. Нарізаємо шпондер та обсмажуємо до золотистого  кольору  Варену картоплю чистимо, якщо молода, то не потрібно, й нарізаємо великими шматками.
3️. Нарізаємо цибулю півкільцями та огірки кружечками  Дрібнимо петрушку й зелену цибулю.
4️. Окремо змішуємо гірчицю, маринад з огірків та олію.
5️. У велику миску кладемо обсмажений шпондер, картоплю, огірки, цибулю, зелень і соус  Змішуємо, додаємо перець і досолюємо, якщо потрібно.
6️. Подаємо до столу  Можна разом із м’ясною стравою.

Більше рецептів: Viber Telegram

 

Програма подяки