Вершкове масло топимо на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
Додаємо до розтопленого масла сіль, цукор, перець, 2 яйця, після чого просіюємо борошно та замішуємо тісто.
Готове тісто загортаємо в плівку або пакет і залишаємо в холодильнику на годину.
Викладаємо тісто у форму для запікання. Обов’язково робимо на тісті дирочки за допомогою виделки. Відправляємо тісто випікатися протягом 15-20 хвилин при температурі 180 ˚С. Тісто можна накрити пергаментом під час випікання.
На розігрітій сковорідці обсмажуємо цибулю і порізане на невеликі шматки куряче філе.
Готуємо заправку. До вершків додаємо 2 яйця, сіль, перець і мускатний горіх.
Викладаємо на тісто куряче філе, подрібнену броколі і заправляємо все вершковою заправкою. Зверху викладаємо нарізаний кубиками адигейський сир. Випікаємо кіш протягом 30 хвилин при температурі 180 ˚С.