Вам знадобиться:

Приготування:

  1. Варимо куряче філе. Під час приготування знімаємо пінку.
  2. Через 20 хвилин додаємо картоплю.
  3. Солимо, додаємо хмелі-сунелі, часник.
  4. Через 10 хвилин додаємо броколі. Варимо все до готовності.
  5. Дістаємо куряче філе і ріжемо його на шматки.
  6. Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору.
  7. Після цього всі інгредієнти (куряче філе, картоплю, броколі та обсмажену цибулю) переміщуємо у блендер.
  8. Вливаємо курячий бульйон у блендер і подрібнюємо інгредієнти до кремоподібної консистенції.
  9. Переливаємо знову в каструлю.

Більше рецептів: Viber Telegram

Програма подяки
Безкоштовна доставка у Львові