Вам знадобиться:
- Куряче філе – 300 г
- Картопля – 2-3 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Броколі – 500 г
- Сіль
- Часник
- Хмелі-сунелі
Приготування:
- Варимо куряче філе. Під час приготування знімаємо пінку.
- Через 20 хвилин додаємо картоплю.
- Солимо, додаємо хмелі-сунелі, часник.
- Через 10 хвилин додаємо броколі. Варимо все до готовності.
- Дістаємо куряче філе і ріжемо його на шматки.
- Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору.
- Після цього всі інгредієнти (куряче філе, картоплю, броколі та обсмажену цибулю) переміщуємо у блендер.
- Вливаємо курячий бульйон у блендер і подрібнюємо інгредієнти до кремоподібної консистенції.
- Переливаємо знову в каструлю.