Інгредієнти:

Приготування:

  1. Куряче філе солимо, перчимо та посипаємо нарізаними листочками розмарину, гірчичним порошком і оливковою олією. Обсмажуємо. Через 5 хвилин м’ясо перевертаємо і смажимо ще 5 хв.
  2. Нарізаємо цибулю тонкими кільцями, часник подрібнюємо і додаємо до м’яса. Виливаємо на сковороду вино і тушкуємо ще кілька хвилин. Після цього додаємо по ложці сметани на кожне філе. Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо протягом 5 хв.
  3. Курятину викладаємо на дошку і нарізаємо невеликими шматками.
  4. У соус додаємо гірчицю з зернами, виливаємо кілька ложок на страву. Зверху викладаємо курячі шматочки, поливаємо їх соусом і відразу подаємо до столу.

Більше рецептів: Viber, Telegram

Програма подяки
Безкоштовна доставка у Львові