Вам знадобиться:

Приготування:

  1. Готуємо м’ясний соус болоньєзе. Кидаємо помідори в кип’яток, щоб легше було очистити від шкіри.
  2. Дрібно нарізаємо помідори, цибулю та часник. Після цього вимішуємо помідори, часник та томатну пасту.
  3. Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору, додаємо фарш. Як тільки фарш набуде сірого кольору, додаємо томатний соус та тушкуємо протягом 10-15 хвилин. Додаємо сіль, перець, базилік за смаком.
  4. Переходимо до приготування соусу бешамель. Вершкове масло розігріваємо у сковорідці, поступово додаючи борошно, паралельно помішуючи, щоб утворилася однорідна консистенція. Поступово починаємо додавати молоко, продовжуючи помішувати. Варимо соус, поки він не загустіє. За потреби – коригуєте пропорції інгредієнтів так, щоб соус вийшов консистенції йогурту. Додаємо сіль за смаком.
  5.  Змащуємо соусом бешамель форму, щоб тісто вийшло м’яким. Викладаємо листи тіста, заливаємо знову бешамель, потім болоньєзе, посипаємо натертим сиром. Повторюємо те саме, додаючи моцарелу. Знову викладаємо листи тіста, заливаємо соусом бешамель і щедро посипаємо сиром.
  6.  Випікаємо 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Більше рецептів: Viber Telegram

Програма подяки
Безкоштовна доставка у Львові