Вам знадобиться:

Приготування:

  1. Протираємо сир через дрібне сито.
  2. Відокремлюємо білки від жовтків. Білки ставимо в холодильник, а жовтки збиваємо в мисці із цукром і ванільним цукром так, щоб цукор повністю роз чинився. Додаємо перетертий сир, м’яке вершкове масло, сметану й манну крупу. Усе це змішуємо ручним міксером.
  3. Збиваємо білки зі щіпкою солі до утворення білої піни. Додаємо білок до сирної маси в три етапи. Акуратно змішуємо масу знизу догори.
  4. Мочимо пергамент, віджимаємо його, вистеляємо у форму й розрівнюємо на дні, нехай його краї підіймаються вище країв форми на 3-4 см.  Роз поділяємо родзинки по краях форми й рівно викладаємо сирну масу.
  5. Ставимо сирник до духовки, розігрітої до 200 ˚C на 35 хвилин.
  6. Вимикаємо духовку, відчиняємо дверцята на одну третину й залишаємо там сирник ще на 10 хвилин. Повністю охолоне він уже на столі.
  7. Для соусу кладемо в сотейник дрібно нарізаний шоколад і заливаємо вершками, що закипіли разом із цукром. Перемішуємо, доки шоколад повністю не розчиниться  Якщо треба, підігріваємо й мішаємо до повного розчинення цукру.
  8. Поливаємо соусом і смакуємо.Поливаємо соусом і смакуємо.

Більше рецептів: Viber Telegram

Програма подяки
Безкоштовна доставка у Львові