Вам знадобиться:
- Цукор – 170 г
- Вершкове масло – 170 г
- Родзинки – 170 г
- Яйця – 3 шт.
- Борошно – 250 г
- Ванільний цукор – 1 ч. л.
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Сіль – дрібка
Приготування:
- Масло збиваємо з цукром та сіллю. Почергово додаємо яйця і збиваємо.
- Додаємо до тіста родзинки і добре перемішуємо.
- До тіста з родзинками додаємо борошно і розпушувач. Добре перемішуємо тісто.
- Форму для випічки змащуємо олією і вкладаємо туди тісто.
- Випікаємо при температурі 160⁰С протягом 35-40 хвилин.
- Готовність кексів перевіряємо за допомогою сірника.