Вам знадобиться:

Приготування:

  1. Нарізаємо медальйони, обсмажуємо їх на сковорідці, солимо й перчимо  Перекладаємо на тарілку й накриваємо фольгою.
  2. У цю саму сковорідку додаємо оливкову олію, нагріваємо, додаємо нарізаний часник, розмарин, нарізаний інжир, оливки, помідори й базилік  Усе це тушкуємо 5 хвилин.
  3. Повертаємо м’ясо та м’ясний сік на сковорідку, до – даємо 4 столові ложки води й вершкове масло, накриваємо кришкою та тушкуємо на повільному вогні ще 3-4 хвилини.
  4. Подаємо теплими  Можна навіть без гарніру, фітнесово.

Більше рецептів: Viber Telegram

Програма подяки
Безкоштовна доставка у Львові