Інгредієнти:

Для тіста потрібно: ​

Для начинки :​

Приготування: ​

1. Для приготування млинців збиваємо яйця в пишну піну. Краще це робити за допомогою міксера. Додаємо до яєць цукор, сіль та олію і знову збиваємо.​
2. Молоко підігріваємо, але не доводимо до кипіння. ​
3. Тепле молоко змішуємо з яйцями та цукром. Додаємо малими порціями борошно та постійно перемішуємо до того часу, поки не зникнуть всі грудочки. ​Тісто має бути в міру рідким і нагадувати рідку сметану. ​
4. Виливаємо на сковорідку без олії та смажимо з обох боків до рум’яного кольору.​
5. Для приготування начинки шинку нарізаємо тонкими смужками , сир натираємо на грубій терці.​ Шпинат промиваємо під проточною холодною водою, висушуємо і нарізаємо до начинки.​ Ставимо начинку в середину млинця, завертаємо ​ і обсмажуємо з обох сторін до золотистого кольору.​

Більше рецептів: Viber, Telegram

Програма подяки
Безкоштовна доставка у Львові