Вам знадобиться:
- Молоко – 400 мл
- Шинка Буковинська – 300 г
- Сир – 200 г
- Борошно – 250 г
- Яйця – 2 шт.
- Мариновані гриби (за бажанням) – 1 склянка
- Олія – 3 ст.л.
- Майонез – 1 ст.л.
- Вершкове масло – 1 ст.л.
- Сода – дрібка
- Сіль – ½ ч.л.
- Цукор – 1 ч.л.
- Зелень – за бажанням
Приготування:
- Готуємо тісто для млинців: вимішуємо молоко, яйця, цукор та сіль і злегка вимішуємо.
- Додаємо просіяне борошно і вимішуємо тісто вінчиком. В кінці замісу тіста додаємо олію і залишаємо тісто настоятися.
- Змащуємо сковорідку олією, розігріваємо її і випікаємо млинці на середньому вогні з двох сторін до золотистого кольору.
- Натираємо сир на грубій терці, шинку нарізаємо дрібними кубиками.
- За бажанням до начинки додаємо мариновані гриби. За допомогою друшляка проціджуємо гриби, після чого дрібно їх нарізаємо.
- Вимішуємо сир, шинку і гриби. Додаємо майонез та солимо за смаком. За бажанням додаємо також подрібнену зелень.
- Додаємо до млинців нашу начинку, загортаючи їх у вигляді конвертиків.