Вам знадобиться:

Приготування:

  1. Нарізаємо курку невеликими шматочками, а часник подрібнюємо.
  2. На добре розігрітій сковорідці обсмажуємо м’ясо та часник до золотистої скоринки.
  3. Додаємо вино, випаровуємо його протягом 5-7 хвилин.
  4. Поки м’ясо готується, відварюємо пасту в підсоленій воді.
  5. Додаємо до курки вершки, сіль та орегано. Тушкуємо 10 хвилин на середньому вогні.
  6. Додаємо до курки з вершками пасту і готуємо ще хвилин 3.
  7. Подаємо ароматну пасту до столу, посипавши її сиром та зеленню.

Більше рецептів: Viber Telegram

Програма подяки
Безкоштовна доставка у Львові