Вам знадобиться:
- Куряче філе – 500 г
- Часник – 4-5 зубчиків
- Вершки 20% – 1 склянка
- Біле вино – 0,5 склянки
- Паста (Феттучіне) – 200 г
- Сіль, орегано і інші спеції – за смаком
Приготування:
- Нарізаємо курку невеликими шматочками, а часник подрібнюємо.
- На добре розігрітій сковорідці обсмажуємо м’ясо та часник до золотистої скоринки.
- Додаємо вино, випаровуємо його протягом 5-7 хвилин.
- Поки м’ясо готується, відварюємо пасту в підсоленій воді.
- Додаємо до курки вершки, сіль та орегано. Тушкуємо 10 хвилин на середньому вогні.
- Додаємо до курки з вершками пасту і готуємо ще хвилин 3.
- Подаємо ароматну пасту до столу, посипавши її сиром та зеленню.