Вам знадобиться:

Для філе в соусі «Creme»:

Для Перлотто:

Приготування:

1️. Спочатку приготуємо ніжну курочку. Для цього нарізаємо філе куряче кубиками, розміром не менше  ніж 2х2 см. Часник чистимо і дрібно нарізаємо.
2️. Обсмажуємо на розігрітій сковорідці куряче філе зі всіх сторін до рум’яного кольору, додаємо часник, вершки, молоко та спеції. Готуємо на невеликому вогні приблизно 30 хв, за необхідності додаючи ще рідину. У кінці натираємо пармезан і додаємо до соусу.
3️. Для приготування Перлотто спочатку заливаємо перлову крупу на ніч водою, щоб добре набухла і швидше приготувалась.
4️. Болгарський перець, моркву та стебло селери нарізаємо якомога дрібнішими кубиками. Обсмажуємо на вершковому маслі овочі, додаємо замочену перлову крупу і злегка карамелізуємо на сковорідці, постійно помішуючи. Додаємо рідину (овочевий бульйон або воду) так, щоб вона злегка покрила всі інгредієнти у сковорідці і готуємо на середньому вогні до готовності. За необхідності додаємо рідину, поки перлотто не приготується.
5️. У кінці додаємо вершки, спеції (якщо ми додамо спеції одразу, то через випаровування рідини Перлотто може вийти дещо пересолене ) і нарізані трави. Добре перемішуємо і подаємо одразу з ніжною курочкою в соусі Сreme.

Більше рецептів: Viber Telegram

Програма подяки
Безкоштовна доставка у Львові