Вам знадобиться:
- Ковбаса салямі – 250 г
- Помідор – 1 шт.
- Моцарела – 150 г
- Кетчуп – 80 г
- Цибуля – 1 шт.
- Гриби (шампіньйони) – 250 г
- Вода – 250 мг
- Борошно – 300 г
- Олія
- Сіль та цукор – за смаком
- Орегано – за смаком
Приготування:
- Вимішуємо воду, сухі дріжджі, трошки цукру, солі та олію.
- Замішуємо тісто, яке після замішування залишаємо на 20 хвилин.
- Нарізаємо гриби, помідори та ковбасу. Сир натираємо на терці.
- Обсмажуємо цибулю з шампіньйонами на сковорідці.
- Тісто потрібно розкачати, після чого акуратно викладаємо на форму для випікання.
- Тісто змащуємо кетчупом, викладаємо всі інгредієнти, зверху посипаємо сиром.
- Випікаємо при температурі 180 градусів приблизно 15 хвилин.