Інгредієнти:

Приготування:

  1. У глибоку миску вбиваємо яйця, додаємо сіль і цукор. Все збиваємо.
  2. Додаємо кисле молоко, соду і перемішуємо.
  3. Додаємо розтоплене вершкове масло і перемішуємо.
  4. Додаємо розпушувач, борошно і замішуємо тісто. За консистенцією повинно вийти як густа сметана.
  5. Дістаємо форму для випічки, змащуємо маслом і викладаємо рівномірно тісто.
  6. Миємо сливи, розрізаємо на дві частини і видаляємо кісточки. Викладаємо на тісто розрізаною стороною вниз. Також викладаємо малину.
  7. Розігріваємо духовку до 180˚С і випікаємо 45 хвилин.
  8. Готовий пиріг за бажанням посипаємо цукровою пудрою.

Більше рецептів: Viber, Telegram

Програма подяки
Безкоштовна доставка у Львові