Вам знадобиться:

Приготування:

1️. Покладіть грудинку на дошку шкірою донизу  Половиною оливкової олії й розчавленим часником натріть м’ясо  Посоліть (на верхню частину м’яса знадобиться десь 2 ч. л. солі), поперчіть, додайте розтерте насіння фенхелю, орегано й подрібнений розмарин  Розкладіть на м’ясі в’ялені томати  Загорніть його в рулет, зв’яжіть ниткою (рухайтеся від середини до країв)  Коли зв’яжете, проткніть у кількох місцях тонким ножем  Ззовні натріть рулет оливковою олією й сіллю  Покладіть рулет у фольгу, додайте воду або вино й загорніть.
2️. Нагрійте духовку до 220 ⁰C  Поставте рулет на деко в духовку  На низ дека налийте одну склянку води або білого вина  Запікайте півтори години  Важливо: постійно доливайте рідину, якщо вона буде випаровуватися  Це допоможе зберегти м’ясо соковитим.
3️. Відкрийте духовку й розгорніть фольгу  Далі запікайте ще півтори години за 200 ⁰C аж до утворення золотистої скоринки  Як визначити загальний час запікання? 1 кг м’яса запікають 1 годину  Тож у цьому разі від початку має пройти години 3.
4️. Коли рулет готовий, дайте йому охолонути 30-40 хвилин  Смачно подати до столу з картопляним пюре й зеленим горошком  Обов’язково полийте м’ясо соками, що залишилися на деку  А холодний рулет покладіть у сандвіч або бутерброд.

Більше рецептів: Viber Telegram

Програма подяки
Безкоштовна доставка у Львові