Вам знадобиться:

Приготування:

1. У підсоленій воді відварюємо яловичину і охолоджуємо, не виймаючи з бульйону. Нарізаємо м’ясо дрібними кубиками, викладаємо рівним шаром на плоску тарілку, на який плануєте подавати салат на стіл.
2. Подрібнюємо відварну картоплю на великій тертці і покриваємо нею м’ясо. Солимо і змащуємо майонезом.
3. Відварюємо яйця, чистимо від шкірки і відокремлюємо жовток від білка. Подрібнюємо жовтки, укладаємо наступним шаром.
4. Зверху натираємо через середню терку варену моркву. Наносимо тонкий шар майонезу.
5. Потім розподіляємо по салату подрібнений яєчний білок.
6. Посипаємо зернами граната. Прикриваємо зібраний салат харчовою плівкою і ставимо в холодильник для просочення шарів не менше, ніж на 1 годину.

Більше рецептів: Viber, Telegram

Програма подяки
Безкоштовна доставка у Львові