Беремо охолоджені яйця, відділяємо білки і збиваємо їх до утворення густої піни. Додаємо 2 столові ложки цукрової пудри і збиваємо, поки вони не погустішають.
Збиваємо жовтки, поступово додаючи до них цукрову пудру. Продовжуємо збивати до того часу, коли вони набудуть кремового відтінку.
Змішуємо жовтки з сиром Маскарпоне і збиваємо їх міксером.
Потроху починаємо додавати білки, добре помішуючи всю суміш силіконовою лопаткою в одному напрямку.
Беремо заздалегідь приготовану розчинну каву. За бажанням можна додати до неї солодке вино або молочно-кавовий лікер.
Занурюємо печиво Савоярді в каву на 2-3 секунди і починаємо викладати печиво в посудини для подачу нашого десерту.
Зверху розприділяємо шар крему. Робимо ще один шар з печива та крему.
Кремом, який залишився декоруємо десерт.
Посипаємо тірамісу какао-порошком за допомогою маленького ситечка.
Відправляємо наш десерт на кілька годин у холодильник, щоб він добре пропитався.