Вам знадобиться:

Для ягідного соусу:

Приготування:

1️. Змішуємо творог, цукор, яйця та манну крупу до утворення однорідної консистенції. Залишаємо тісто на 20 хвилин, після чого формуємо з нього кульки.
2️. Розігріваємо сковорідку, додаємо невелику кількість олії.
3️. Обсмажуємо сирнички на невеликому вогні під кришкою до золотистого кольору.
4️. Готові сирники кладемо на паперові рушнички, щоб вони ввібрали зайву олію.
5️. Готуємо соус: змішуємо ягоди, цукор і трохи води, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Розводимо крохмаль в 1 столовій ложці води і додаємо в соус, безперервно помішуючи. Готуємо соус на середньому вогні, доводимо до закипання і проварюємо ще 1-2 хвилини. Знімаємо з вогню і охолоджуємо.
6️. Подаємо сирники, посипавши цукровою пудрою разом із ягідним соусом. За бажанням можна додати до них йогурт або сметану.

Більше рецептів: Viber Telegram

Програма подяки