Копчена ковбаса «Бориславська» (ТМ “Родинна ковбаска”) – 300 г
Варена ковбаса «Останкінська» (ТМ “Родинна ковбаска”) – 500 г
Листково-дріжджове тісто – 1 кг
Кетчуп – за смаком
Приготування
Листкове тісто нарізаємо смужками шириною 4-5 см, довжину залишаємо таку, як є.
Потім беремо смужку, трохи розгортаємо качалкою, злегка змащуємо кетчупом, так випічка буде більш соковитою і набагато смачнішою.
Нарізаємо варену ковбасу кружечками і ще навпіл, а копчену просто кружечками. Чергуючи два види ковбаси, викладаємо на смужку з кетчупом в рядок.
Далі звертаємо смужку рулетом, нижній край защипуємо і акуратно утрамбовуємо, так трояндочка з ковбасою з листкового дріжджового тіста буде стояти. Таким чином, ліпимо всі смужки і отримуємо ось такі красиві вироби.
Залишилося викласти їх на деко, трохи змащене олією і випікати в духовці до готовності. Ось наші оригінальні листкові трояндочки з ковбасою готові.