Вам знадобиться:

Приготування:

  1. Очищуємо і миємо картоплю.
  2. Нарізаємо кожну картоплину так, щоб ніж не доходив до кінця.
  3. Викладаємо картоплю на деко для випікання, попередньо змастивши її олією та додавши сіль і перець.
  4. Подрібнюємо часник у часникодавці і посипаємо ним картоплю.
  5. Накриваємо деко для випікання фольгою. Випікаємо протягом години. В кінці приготування знімаємо фольгу з деко і відправляємо картоплю ще на 5 хвилин запікатися, щоб вона покрилася золотою скоринкою.
  6. Подаємо до столу, посипавши картоплю зеленню.

Більше рецептів: Viber Telegram

Програма подяки
Безкоштовна доставка у Львові